Menyang kontèn

Setatsiyun Miyamae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Miyamae

宮前駅
Setatsiyun Miyamae, November 2007
Lokasi1-4 Kitanakajima, Wakayama-shi, Wakayama-ken 641-0008
Jepang
Koordinat34°12′48″N 135°11′20″E / 34.2132°N 135.1888°E / 34.2132; 135.1888Koordhinat: 34°12′48″N 135°11′20″E / 34.2132°N 135.1888°E / 34.2132; 135.1888
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal378.8 km (235.4 mi) saka Kameyama
198.6 km (123.4 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka01 April 1955 (1955-04-01)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20191667 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Miyamae kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Miyamae
Setatsiyun Miyamae
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Miyamae kapernah ing Jepang
Setatsiyun Miyamae
Setatsiyun Miyamae
Setatsiyun Miyamae (Jepang)

Setatsiyun Miyamae (宮前駅 Miyamae-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Wakayama, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Miyamae dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 378.8 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 198.6 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Miyamae ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub