Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Uchihara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kii-Uchihara

紀伊内原駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Uchihara ing Juli 2012
Lokasi1426-2 Hagiwara, Hidaka-cho, Hidaka-gun, Wakayama-ken 649-1202
Jepang
Koordinat33°55′33″N 135°08′43″E / 33.9259°N 135.1452°E / 33.9259; 135.1452Koordhinat: 33°55′33″N 135°08′43″E / 33.9259°N 135.1452°E / 33.9259; 135.1452
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal329.2 km (204.6 mi) saka Kameyama
149.0 km (92.6 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka21 April 1929 (1929-04-21)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019198 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kii-Uchihara kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Uchihara
Setatsiyun Kii-Uchihara
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Uchihara kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kii-Uchihara
Setatsiyun Kii-Uchihara
Setatsiyun Kii-Uchihara (Jepang)

Setatsiyun Kii-Uchihara (紀伊内原駅 Kii-Uchihara-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Hidaka, Distrik Hidaka, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kii-Uchihara dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 329.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 149.0 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Uchihara ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub