Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Tanabe

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kii-Tanabe

紀伊田辺駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Tanabe
Setatsiyun Kii-Tanabe-2010
Lokasi961 Minato, Tanabe-shi, Wakayama-ken 646-0031
Jepang
Koordinat33°44′02″N 135°23′01″E / 33.7338°N 135.3837°E / 33.7338; 135.3837Koordhinat: 33°44′02″N 135°23′01″E / 33.7338°N 135.3837°E / 33.7338; 135.3837
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal285.4 km (177.3 mi) saka Kameyama
105.2 km (65.4 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusNduweni staf ( Midori no Madoguchi)
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka08 Novèmber 1932 (1932-11-08)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20191364 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kii-Tanabe kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Tanabe
Setatsiyun Kii-Tanabe
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Tanabe kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kii-Tanabe
Setatsiyun Kii-Tanabe
Setatsiyun Kii-Tanabe (Jepang)
Setatsiyun Kii-Tanabe nalika didegake ing 1932

Setatsiyun Kii-Tanabe (紀伊田辺駅 Kii-Tanabe-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Tanabe, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kii-Tanabe dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 285.4 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 105.2 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Tanabe ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub