Menyang kontèn

Setatsiyun Yuasa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Yuasa

湯浅駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Yuasa ing 2020
Lokasi1100 Yuasa, Yuasa-cho, Arida-gun, Wakayama-ken 643-0004
Jepang
Koordinat34°01′56″N 135°10′49″E / 34.0321°N 135.1802°E / 34.0321; 135.1802Koordhinat: 34°01′56″N 135°10′49″E / 34.0321°N 135.1802°E / 34.0321; 135.1802
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal343.9 km (213.7 mi) saka Kameyama
163.7 km (101.7 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka14 Agustus 1927 (1927-08-14)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20191006 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Yuasa kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Yuasa
Setatsiyun Yuasa
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Yuasa kapernah ing Jepang
Setatsiyun Yuasa
Setatsiyun Yuasa
Setatsiyun Yuasa (Jepang)

Setatsiyun Yuasa (湯浅駅 Yuasa-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Yuasa, Distrik Arida, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Yuasa dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 343.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 163.7 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Yuasa ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub