Setatsiyun Shimizuura

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Shimizuura

冷水浦駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Shimizuura, Februari 2007
Lokasi318-8 Shimizu-cho, Kainan-shi, Wakayama-ken 642-0035
Jepang
Koordinat34°08′31″N 135°11′38″E / 34.1419°N 135.1940°E / 34.1419; 135.1940Koordhinat: 34°08′31″N 135°11′38″E / 34.1419°N 135.1940°E / 34.1419; 135.1940
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal367.7 km (228.5 mi) saka Kameyama
187.5 km (116.5 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka15 Dhésèmber 1938 (1938-12-15)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201987 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Shimizuura kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Shimizuura
Setatsiyun Shimizuura
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Shimizuura kapernah ing Jepang
Setatsiyun Shimizuura
Setatsiyun Shimizuura
Setatsiyun Shimizuura (Jepang)

Setatsiyun Shimizuura (冷水浦駅 Shimizuura-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Kainan, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Shimizuura dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 367.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 187.5 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Shimizuura ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub