Menyang kontèn

Setatsiyun Taiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Taiji

太地駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Taiji
Setatsiyun Taiji
Lokasi248-1, Moriura, Taiji-cho, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-5172
Jepang
Koordinat33°35′28.27″N 135°55′38.77″E / 33.5911861°N 135.9274361°E / 33.5911861; 135.9274361Koordhinat: 33°35′28.27″N 135°55′38.77″E / 33.5911861°N 135.9274361°E / 33.5911861; 135.9274361
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal199.9 km (124.2 mi) saka Kameyama
19.7 km (12.2 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Operator KA West Japan Railway Company
Stanplat busyes
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka18 Juli 1935 (1935-07-18)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201999 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Taiji kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Taiji
Setatsiyun Taiji
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Taiji kapernah ing Jepang
Setatsiyun Taiji
Setatsiyun Taiji
Setatsiyun Taiji (Jepang)

Setatsiyun Taiji (太地駅 Taiji-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Taiji, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Taiji dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 199.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 19.7 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Taiji ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub