Menyang kontèn

Setatsiyun Gobō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Gobō

御坊駅
Setatsiyun Gobō ing Januari 2016
Lokasi414-2 Komatsubara Yukawachō, Gobō-shi, Wakayama-ken 644-0012
Jepang
Koordinat33°54′28″N 135°09′33″E / 33.9077147°N 135.1591837°E / 33.9077147; 135.1591837Koordhinat: 33°54′28″N 135°09′33″E / 33.9077147°N 135.1591837°E / 33.9077147; 135.1591837
Pemilik West Japan Railway Company
Operator
Jalur
Letak dari pangkal326.3 km (202.8 mi) saka Kameyama
146.1 km (90.8 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron lempongan + 1 peron pulo
Jumlah jalur3
Operator KA
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusNduweni staf ( Midori no Madoguchi )
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka21 April 1929 (1929-04-21)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20191575 per dina (JR)
141 per dina(Kishū)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Gobō kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Gobō
Setatsiyun Gobō
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Gobō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Gobō
Setatsiyun Gobō
Setatsiyun Gobō (Jepang)

Setatsiyun Gobō (御坊駅 Gobō-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Gobō, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West) lan parusahan sepur swasta Jalur Kishū.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Gobō dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 326.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 146.1 kilometer saka Shingū. Setatsiyun kasebut uga menika terminus Jalur Kishū lan 2.7 kilometer saka terminus ing Nishi-Gobō

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Gobō ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub