Menyang kontèn

Setatsiyun Nachi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Nachi-eki

那智駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Nachi
Setatsiyun Nachi, Agustus 2005
Lokasi382, Hamanomiya, Nachikatsuura-machi, Wakayama-ken 649-5314
Jepang
KoordinatKoordhinat: 33°38′38.69″N 135°56′11.57″E / 33.6440806°N 135.9365472°E / 33.6440806; 135.9365472
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal193.0 km (119.9 mi) saka Kameyama
12.8 km (8.0 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka4 Dhésèmber 1912 (1912-12-04)[1]
Elektrifikasi1978
Penumpang
FY201927 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Nachi kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Nachi
Setatsiyun Nachi
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Nachi kapernah ing Jepang
Setatsiyun Nachi
Setatsiyun Nachi
Setatsiyun Nachi (Jepang)

Setatsiyun Nachi (那智駅 Nachi-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Nachikatsuura, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Japan, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Nachi dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 193.0 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 12.8 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Nachi ing Wikimedia Commons


Cithakan:Wakayama-railstation-stub