Menyang kontèn

Setatsiyun Iwashiro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Iwashiro

岩代駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Iwashiro ing Dhesember 2016
Lokasi199-2 Nishiiwashiro, Minabe-cho, Hidaka-gun, Wakayama-ken 645-0014
Jepang
Koordinat33°46′49″N 135°16′49″E / 33.7804°N 135.2802°E / 33.7804; 135.2802Koordhinat: 33°46′49″N 135°16′49″E / 33.7804°N 135.2802°E / 33.7804; 135.2802
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal294.5 km (183.0 mi) saka Kameyama
114.3 km (71.0 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka21 Sèptèmber 1931 (1931-09-21)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201973 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Iwashiro kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Iwashiro
Setatsiyun Iwashiro
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Iwashiro kapernah ing Jepang
Setatsiyun Iwashiro
Setatsiyun Iwashiro
Setatsiyun Iwashiro (Jepang)

Setatsiyun Iwashiro (岩代駅 Iwashiro-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Minabe, Distrik Hidaka, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Iwashiro dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 299.6 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 119.4 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Iwashiro ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub