Menyang kontèn

Setatsiyun Ukui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ukui-eki

宇久井駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Ukui
Setatsiyun Ukui, Agustus 2005
Lokasi62-4, Ugui, Nachikatsuura-mach, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-5312
Jepang
Koordinat33°39′45″N 135°58′21″E / 33.662592°N 135.972492°E / 33.662592; 135.972492Koordhinat: 33°39′45″N 135°58′21″E / 33.662592°N 135.972492°E / 33.662592; 135.972492
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal188.7 km (117.3 mi) saka Kameyama
8.5 km (5.3 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka4 Dhésèmber 1912 (1912-12-04)[1]
Elektrifikasi1978
Penumpang
FY201964 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Ukui (宇久井駅 Ukui-ekii?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Nachikatsuura, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Ukui dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 188.7 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 8.5 kilometer saka Shingū.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Ukui ing Wikimedia Commons


Cithakan:Wakayama-railstation-stub