Menyang kontèn

Setatsiyun Tsubaki

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tsubaki

椿駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Tsubaki ing 2016
Setatsiyun Tsubaki ing 2016
Lokasi330-4, Tsubaki, Shirahama-cho, Nishimuro-gun, Wakayama-ken 649-2326
Jepang
Koordinat33°36′35.42″N 135°24′13.76″E / 33.6098389°N 135.4038222°E / 33.6098389; 135.4038222Koordhinat: 33°36′35.42″N 135°24′13.76″E / 33.6098389°N 135.4038222°E / 33.6098389; 135.4038222
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal267.3 km (166.1 mi) saka Kameyama
87.1 km (54.1 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping + 1 peron pulo
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka29 Maret 1935 (1935-03-29)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Nama sebelumnyaKii-Tsubaki (1935 - 1965)[1]
Penumpang
FY201915 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Tsubaki kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Tsubaki
Setatsiyun Tsubaki
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Tsubaki kapernah ing Jepang
Setatsiyun Tsubaki
Setatsiyun Tsubaki
Setatsiyun Tsubaki (Jepang)

Setatsiyun Tsubaki (椿駅 Tsubaki-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Shirahama, Distrik Nishimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Tsubaki dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 267.3 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 87.1 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. a b Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Tsubaki ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub