Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Temma

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kii-Temma-eki

紀伊天満駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Temma
Setatsiyun Kii-Temma, Agustus 2005
Lokasi415-3, Temma, Nachikatsuura-machi, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-5331
Jepang
KoordinatKoordhinat: 33°38′12.13″N 135°56′4.5″E / 33.6367028°N 135.934583°E / 33.6367028; 135.934583
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal193.9 km (120.5 mi) saka Kameyama
13.78 km (8.56 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur1
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka4 Dhésèmber 1912 (1912-12-04)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Nama sebelumnyaNachiguchi (1912 - 1917)
Temma (1917 - 1934)
Penumpang
FY201942 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kii-Temma kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Temma
Setatsiyun Kii-Temma
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Temma kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kii-Temma
Setatsiyun Kii-Temma
Setatsiyun Kii-Temma (Jepang)

Setatsiyun Kii-Temma (紀伊天満駅 Kii-Temma-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Nachikatsuura, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kii-Temma dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 193.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 13.7 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Temma ing Wikimedia Commons


Cithakan:Wakayama-railstation-stub