Menyang kontèn

Setatsiyun Tanami

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Tanami

田並駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Tanami
Setatsiyun Tanami, Agustus 2005
Lokasi1550, Tanami, Kushimoto-cho, Higashimuro-gun, Wakayama-ken 649-3515
Jepang
Koordinat33°29′16.66″N 135°43′7.89″E / 33.4879611°N 135.7188583°E / 33.4879611; 135.7188583Koordhinat: 33°29′16.66″N 135°43′7.89″E / 33.4879611°N 135.7188583°E / 33.4879611; 135.7188583
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal229.4 km (142.5 mi) saka Kameyama
49.2 km (30.6 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka8 Agustus 1940 (1940-08-08)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY20198 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Tanami kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Tanami
Setatsiyun Tanami
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Tanami kapernah ing Jepang
Setatsiyun Tanami
Setatsiyun Tanami
Setatsiyun Tanami (Jepang)

Setatsiyun Tanami (田並駅 Tanami-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Kushimoto, Distrik Higashimuro, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Tanami dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 229.4 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 49.2 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 18–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Tanami ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub