Menyang kontèn

Setatsiyun Haya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Haya

芳養駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Haya ing Juni 2007
Lokasi25-19, Haya-matsubara 2-chōme, Tanabe-shi, Wakayama-ken646-0063
Jepang
Koordinat33°44′49.95″N 135°21′19.08″E / 33.7472083°N 135.3553000°E / 33.7472083; 135.3553000Koordhinat: 33°44′49.95″N 135°21′19.08″E / 33.7472083°N 135.3553000°E / 33.7472083; 135.3553000
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal289.5 km (179.9 mi) saka Kameyama
109.3 km (67.9 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka8 Novèmber 1932 (1932-11-08)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201971 per dina
Lokasi pada peta
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Japan" does not exist.

Setatsiyun Haya (芳養駅 Haya-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Tanabe, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Setatsiyun Haya dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 289.5 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 109.3 kilometer saka Shingū.

Referensi

[besut | besut sumber]
  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba

[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Haya ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub