Menyang kontèn

Setatsiyun Kii-Shinjō

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kii-Shinjō

紀伊新庄駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Kii-Shinjō
Setatsiyun Kii-Shinjō, Dhesember 2016
Lokasi472-2, Shinjō-chō, Tanabe-shi, Wakayama-ken 646-0011
Jepang
Koordinat33°43′15.85″N 135°24′7.54″E / 33.7210694°N 135.4020944°E / 33.7210694; 135.4020944Koordhinat: 33°43′15.85″N 135°24′7.54″E / 33.7210694°N 135.4020944°E / 33.7210694; 135.4020944
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal283.2 km (176.0 mi) saka Kameyama
103.0 km (64.0 mi) saka Shingū
Jumlah peron2 peron samping
Jumlah jalur2
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Akses difabelOra ana
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka20 Dhésèmber 1933 (1933-12-20)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY201940 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kii-Shinjō kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Shinjō
Setatsiyun Kii-Shinjō
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kii-Shinjō kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kii-Shinjō
Setatsiyun Kii-Shinjō
Setatsiyun Kii-Shinjō (Jepang)

Setatsiyun Kii-Shinjō (紀伊新庄駅 Kii-Shinjō-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Tanabe, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Lines[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kii-Shinjō dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 283.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 103.0 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Kii-Shinjō ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub