Menyang kontèn

Setatsiyun Hatsushima

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hatsushima

初島駅
Setatsiyun sepur komuter JR-West
Setatsiyun Hatsushuma ing Maret 2010
Lokasi1395 Hama, Hatsushima-cho, Arida-shi, Wakayama-ken 649-0306
Jepang
Koordinat34°05′59″N 135°06′55″E / 34.0998°N 135.1152°E / 34.0998; 135.1152Koordhinat: 34°05′59″N 135°06′55″E / 34.0998°N 135.1152°E / 34.0998; 135.1152
Pemilik West Japan Railway Company
Operator West Japan Railway Company
Jalur W  Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni)
Letak dari pangkal358.1 km (222.5 mi) saka Kameyama
177.9 km (110.5 mi) saka Shingū
Jumlah peron1 peron pulo
Jumlah jalurs
Operator KA West Japan Railway Company
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Situs webSitus jaringan resmi
Sejarah
Dibuka15 Dhésèmber 1938 (1938-12-15)[1]
Elektrifikasi1978[2]
Penumpang
FY2019330 per dina
Lokasi pada peta
Setatsiyun Hatsushima kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Hatsushima
Setatsiyun Hatsushima
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Hatsushima kapernah ing Jepang
Setatsiyun Hatsushima
Setatsiyun Hatsushima
Setatsiyun Hatsushima (Jepang)

Setatsiyun Hatsushima (初島駅 Hatsushima-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Arida, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening West Japan Railway Company (JR West).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Hatsushima dilayani dening Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni), lan nduweni adoh 358.1 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama lan 177.9 kilometer saka Shingū.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. Sone, Satoru (2010-01-10). 朝日新聞出版分冊百科編集部 (èd.). 週刊 歴史でめぐる鉄道全路線 国鉄・JR. 週刊朝日百科. Vol. 25号 紀勢本線・参宮線・名松線. Asahi Shimbun Publications Inc. kc. 19–21.
  2. 『'88 JR西日本』西日本旅客鉄道,1988, p.97.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Médhia magepokan Setatsiyun Hatsushima ing Wikimedia Commons

Cithakan:Wakayama-railstation-stub