Menyang kontèn

Setatsiyun Wakayama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Wakayama

和歌山駅
Setatsiyun Wakayama, Dhesember 2008
Lokasi61, Misonocho 5-chome, Wakayama-shi, Wakayama-ken
Jepang
KoordinatKoordhinat: 34°13′56″N 135°11′28″E / 34.232126°N 135.191145°E / 34.232126; 135.191145
Operator
Jalur
Jumlah peron2 peron samping + 3 peron pulo
Penghubung antarmoda
  • Terminal bus
Informasi lain
StatusNduweni staf
Sejarah
Dibuka28 Fèbruari 1924 (1924-02-28)
Penumpang
FY201918,258 per dina (JR)
4346 per dina (Wakayama)
Lokasi pada peta
Setatsiyun Wakayama kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Wakayama
Setatsiyun Wakayama
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Wakayama kapernah ing Jepang
Setatsiyun Wakayama
Setatsiyun Wakayama
Setatsiyun Wakayama (Jepang)

Setatsiyun Wakayama (和歌山駅 Wakayama-eki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Wakayama, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike bebarengan dening West Japan Railway Company (JR West) lan parusahan sepur swasta Wakayama Electric Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Wakayama menika terminus kulon Jalur Wakayama kanggo Ōji lan Jalur Utami Kisei (Jalur Kinokuni) kanggo Kameyama lan terminus kidul Jalur Hanwa kanggo Tennoji. Setatsiyun kasebut uga menika terminal kulon Jalur Kishigawa, lan nduweni adoh 14.3 kilometer saka terminal jalur kasebut ing Setatsiyun Kishi.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]