Menyang kontèn

Setatsiyun Kōtsū Center Mae

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Kōtsū Center Mae

交通センター前駅
LokasiNishi, Wakayama-shi, Wakayama-ken, 640-8313
Jepang
Koordinat34°12′14″N 135°13′05″E / 34.2039°N 135.2181°E / 34.2039; 135.2181Koordhinat: 34°12′14″N 135°13′05″E / 34.2039°N 135.2181°E / 34.2039; 135.2181
Operator Wakayama Electric Railway
Jalur Jalur Kishigawa
Letak dari pangkal4.8 km saka Wakayama
Jumlah peron1 peron samping
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Informasi lain
StatusOra nduweni staf
Kode stasiun06
Sejarah
Dibuka07 Mèi 1999 (1999-05-07)
Penumpang
FY2017238 per dina[1]
Lokasi pada peta
Setatsiyun Kōtsū Center Mae kapernah ing Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kōtsū Center Mae
Setatsiyun Kōtsū Center Mae
Lokasi di Wakayama Prefecture
Setatsiyun Kōtsū Center Mae kapernah ing Jepang
Setatsiyun Kōtsū Center Mae
Setatsiyun Kōtsū Center Mae
Setatsiyun Kōtsū Center Mae (Jepang)

Setatsiyun Kōtsū Center Mae (交通センター前駅 Kōtsū Sentā Maeeki?) yaiku setatsiyun sepur sing ana ing kutha Wakayama, Prefektur Wakayama, Jepang, sing dioperasike dening parusahan sepur swasta Wakayama Electric Railway.

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kōtsū Center Mae dilayani dening Jalur Kishigawa, lan nduweni adoh 4.8 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Wakayama.

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "国土数値情報 駅別乗降客数データ". GIS (ing basa Jepang). MLIT. Dibukak ing February 1, 2020.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Wakayama-railstation-stub