Menyang kontèn

Setatsiyun Kameyama (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
CJ17
Setatsiyun Kameyama

亀山駅
Masalah skrip: Modhul "Rail-interchange multi" ora ana.
Setatsiyun sepur regional
Setatsiyun Kameyama ing Januari 2010
Lokasi198, Miyuki-chō, Kameyama
(三重県亀山市御幸町198)
Prefektur Mie
Jepang
Koordinat34°51′01″N 136°26′59″E / 34.850378°N 136.449853°E / 34.850378; 136.449853Koordhinat: 34°51′01″N 136°26′59″E / 34.850378°N 136.449853°E / 34.850378; 136.449853
PemilikCentral Japan Railway Company (JR Central)
Operator
Jalur
Letak dari pangkal
  • Jalur Kansai (Nagoya—Kameyama): 59.9 km (37.2 mi) saka Nagoya
  • Jalur Kisei: 180.2 km (112.0 mi) saka Shingū
  • Jalur Kansai (Kameyama—Kamo): 61.0 km (37.9 mi) saka Kamo
Jumlah peron1 peron samping lan 2 peron pulo
Jumlah jalur5
Operator KA
Stanplat bus1
Penghubung antarmoda
  • Bus interchange Mie Kotsu: 30, 55, 71, lan 91 ing Kameyama-ekimae
  • Bus interchange Bus Komunitas Kutha Kameyama: Sawayaka-gō, Rute Noto / Shirakawa, Rute Wetan lan Rute Kidul ing Kameyama-ekimae
Konstruksi
Jenis strukturDhuwur lemah
Fasilitas sepedaBicycle facilities Tersedia
Akses difabelYa (1 elevator kanggo kabeh peron lan 1 panggonan adus sing isa diakses)
Informasi lain
Situs webSitus web JR Central
Situs web JR West
Sejarah
Dibuka25 Dhésèmber 1890 (1890-12-25)
Penumpang
20142.068

Setatsiyun Kameyama (亀山駅 Kameyama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kameyama, Prefektur Mie, Jepang, sing diduweni dening Central Japan Railway Company (JR Central).

Jalur[besut | besut sumber]

Setatsiyun Kameyama dilayani dening Jalur Kansai lan nduweni adoh 59.9 kilometer saka Setatsiyun Nagoya ing Jalur Utami Kansai. Setatsiyun kasebut uga menika setatsiyun terminal lor saka Jalur Kisei.

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]