Bis

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
(Dilih saka Bus)
Benz-Omnibus, 1896
Bus Antar Kota

Bus utawa bis iku kendaraan gedhé mawa rodha, dipigunakaké kanggo ngamot panumpang sing akèh. Istilah bus iki asalé saka basa Latin, omnibus, sing tegesé "(kendaraan sing mandheg) ing kabèh (halté)".

Jinis[besut | besut sumber]

Coach / Motorcoach[besut | besut sumber]

Coach utawa motorcoach lumrahé awujud kendaraan sing dirancang kanggo lelungan adoh. Bus iki dipepaki kanthi kursi sing luwih nyaman, sawijiné ruangan kanggo wadhah bagasi, lan mesin sing luwih gedhé. Kendaraan iki lumrahé luwih dhuwur tinimbang bus biyasa, lan dijangkepi nganggo AC, toilet, lan sistem audio/video.

Coaches / motorcoach iku kendaraan sing fleksibel lan bisa kanggo pariwisata, lelungan liburan utawa lelungan antar-kutha.

Bus tingkat[besut | besut sumber]

Bus wisata ya iku sawijiné atraksi wisatawan sing umum ing kutha kutha gedhé.

Bus tingkat dirakit kanthi loro lantai supaya bisa ngamot luwih akèh panumpang. Dikenal minangka péranganing transportasi publik ing Jakarta lan uga ing sawenèh kutha gedhé liya kaya ta London, Bombay, Hong Kong, Singapura, Dublin, Berlin, Davis, California, lan Victoria, British Columbia.

Routemaster London ya iku modhel spesifik bis double-decker kang digunakaké wiwit pertengahan taun 1950lan wis dadi ikon kutha London. Bis iki duwé platform rear bukaan kanggo metu mlebune penumpang. Sopir manggon ing panggonan mirunggan, béda karo penumpang. Kang njaluki tarif ya iku kondektur bis kang mubeng njaluki marang penumpang. Routemasters sedang ditarik saka rutene banjur digantikekake bis tingkat kang luwih modhèren utawa single-dek bis gandheng (ngisor). Nanging penumpang isih ngarapake anané bis iki kanggo sarute kanggo tujuan warisan.

Tambahan dhuwuré kendaraan double-deck ndadèkaké menarik digunakaké tur ing tengah dalan, apamaneh ing kutha-kutha ing sakabehing donya kang ora migunakaké kendaraan double-deck kanggo layanan normal. Bis lumrahé digawé kanthi jendhela gedhé lan / utawa dek dhuwur kang kabuka kanggo nguduhake sudut pandang paling apik saka jero kendaraan.

Bus sekolah[besut | besut sumber]

Bus Sekolah Laidlaw

Bus sekolah kanggo ngamot bocah-bocah sekolah saka papan panggonane (omah) marang sekolah manawa papan panggenane luwih adoh yèn mlaku. Ing AS bus sekolah padatane duwé warna kusus ya iku kuning lan dijangkepi karo lampu peringatan lalu lintas sarta dijangkepi pengaman liyané kang digunakaké nalika para penumpang munggah utawa mudun saka bis. Bus sekolah padatane dioperasekaké nganggo dhistrik sekolah utawa penyedia jasa bus sekolah kang dikontrak.

First Student ngenalaké bis-bis kuning ing Karajan Manunggal. Nanging akehé pelayanan bis sekolah ditindakaké kanthi nggunakaké bis-bis biyasa.

Ing nagara-nagara liya, bis sekolah ora tansah warna kuning. Buenos Aires, lan kemungkinan uga bis-bis sekolah liyané ing Argentina diwènèhi warna kuning tela lan ditulisi escolares.

Ing Jakarta tau dicoba diwanuhaké bus sekolah déning pamrintah Jakarta, nanging proyek iki ora kasil amarga kerep ana penumpang kang dudu murid sekolah uga tumut nggunakaké. Saweneh sekolah swasta ing sawenèh papan ing Indonésia mènèhi pelayanan bis sekolah kanggo siswa-siswane.

Bus belajar[besut | besut sumber]

Bus belajar ya iku sawijiné bis mirunggan kang digunakaké perusahaan bis kanggo nglatih kaprigelan nyupir para sopir bis. Bis iki uga minangka nglatih wong kang péngin dadi sopir bis. Latian nyupir bis ing dalan dadi pérangan kang wigati saka pendhidhikan iki kaya gladhèn nyupiri montor biyasa.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

  • Pratélan Perusahaan Bus. Akèh prusahaan bus ing Indonésia, nanging mung sawetara sing duwé situs wèb, antarané:
  1. PO.Bhinneka-Sangkuriang
  2. Bimo Transport
  3. Hiba Utama
  4. Kramat Djati
  5. Eka Sari Lorena dan Ryanta Mitra Karina
  6. Nusantara
  7. Pahala Kencana
  8. Rosalia Indah
  9. OBL Safari Dharma Raya
  10. Sedya Mulya
  11. Puspa Jaya