Menyang kontèn

Setatsiyun Aso (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Aso

阿曽駅
Setatsiyun Aso
Lokasi1652 Aso, Taiki, Watarai, Mie
(三重県度会郡大紀町阿曽1652)
Jepang
OperatorJR Central
JalurJalur Utami Kisei
Sejarah
Dibuka1928
Penumpang
FY201057 per dina

Setatsiyun Aso (阿曽駅 Aso-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Taiki, Distrik Watarai, Prefektur Mie, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 77.1 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°19′53″N 136°24′39″E / 34.3313°N 136.4108°E / 34.3313; 136.4108