Menyang kontèn

Setatsiyun Ōuchiyama

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Ōuchiyama

大内山駅
Setatsiyun Ōuchiyama
Lokasi759 Ōuchiyama, Taiki, Watarai, Mie
(三重県度会郡大紀町大内山759)
Jepang
OperatorJR Central
JalurJalur Utami Kisei
Sejarah
Dibuka1927
Penumpang
FY201037 per dina

Setatsiyun Ōuchiyama (大内山駅 Ōuchiyama-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Taiki, Distrik Watarai, Prefektur Mie, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 86.9 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°16′41″N 136°21′32″E / 34.2781°N 136.3590°E / 34.2781; 136.3590