Setatsiyun Hadasu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Hadasu

波田須駅
Setatsiyun Hadasu
Lokasi713 Hadasu-cho, Kumano, Mie
(三重県熊野市波田須町713)
Jepang
OperatorJR Central
JalurJalur Utami Kisei
Jumlah peron1
Sejarah
Dibuka1961
Penumpang
FY20108 per dina

Setatsiyun Hadasu (波田須駅 Hadasu-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Kumano, Prefektur Mie, Jepang, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 153.2 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 33°54′37″N 136°08′17″E / 33.9102°N 136.1381°E / 33.9102; 136.1381