Menyang kontèn

Setatsiyun Rokken (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Rokken

六軒駅
Setatsiyun Rokken
LokasiOzu-cho, Matsusaka, Mie
(三重県松阪市小津町)
Jepang
OperatorJR Central
JalurJalur Utami Kisei
Sejarah
Dibuka1894
Penumpang
FY201084 per dina

Setatsiyun Rokken (六軒駅 Rokken-eki?) yaiku setatsiyun sepur ing Matsusaka, Prefektur Mie, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 29.1 kilometer saka terminus jalur kasebut ing Setatsiyun Kameyama.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°37′03″N 136°30′27″E / 34.61750°N 136.50750°E / 34.61750; 136.50750