Menyang kontèn

Setatsiyun Taki (Mie)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Setatsiyun Taki

多気駅
Setatsiyun Taki
Lokasi76-1 Taki, Taki, Taki, Mie
(三重県多気郡多気町多気76-1)
Jepang
OperatorJR Central
Jalur
Sejarah
Dibuka1893
Nama sebelumnyaŌkaguchi (nganti 1950)
Penumpang
FY2010651 per dina

Setatsiyun Taki (多気駅 Taki-eki?) adalah sebuah setatsiyun sepur ing Taki, Distrik Taki, Prefektur Mie, sing dioperasike dening Central Japan Railway Company (JR Central). Setatsiyun kasebut nduweni adoh 42.5 kilometer saka terminus Jalur Kisei ing Setatsiyun Kameyama lan menika terminus kanggo Jalur Sangū.

Pranala jaba[besut | besut sumber]

Koordhinat: 34°30′58″N 136°34′24″E / 34.516047°N 136.573234°E / 34.516047; 136.573234