Senenan, Tahunan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Senenan
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Tahunan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Senenan iku salah sawijining désa ing Kecamatan Tahunan, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Potensi[besut | besut sumber]

Kathahe masarakat désa Senenan makrya dadi pengrajin seni relief ukir

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tahunan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Demangan | Kecapi | Krapyak | Langon | Mangunan | Mantingan | Ngabul | Petekeyan | Platar | Semat | Senenan | Sukodono | Tahunan | Tegalsambi | Telukawur