Senenan, Tahunan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Senenan
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Tahunan
Pamaréntahan
 • Lurah désa -
Pepadhet -

Senenan iku salah sawijining désa ing Kacamatan Tahunan, Kabupatèn Jepara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Potensi[besut | besut sumber]

Kathahe masarakat désa Senenan makrya dadi pengrajin seni relief ukir

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Tahunan