Senenan, Tahunan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Senenan
Désa
Nagara  Indonésia
Kabupatèn Jepara
Government
 • Kepala desa -
Kapadhetan -

[[Kategori:{{{kacamatan}}}, Jepara]][[Kategori:Désa ing {{{propinsi}}}]]

Senenan iku salah sawijining désa ing Kecamatan Tahunan, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Potensi[besut | besut sumber]

Kathahe masyarakat desa Senenan makrya dadi pengrajin seni relief ukir


Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tahunan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Demangan | Kecapi | Krapyak | Langon | Mangunan | Mantingan | Ngabul | Petekeyan | Platar | Semat | Senenan | Sukodono | Tahunan | Tegalsambi | Telukawur