Randhugunting, Tegal Kidul, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Randhugunting
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
KacamatanTegal Kidul
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Randhugunting iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Tegal Kidul, Kutha Tegal, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Rujukan[besut | besut sumber]

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]