Tegal Wétan, Kutha Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Wétan
Kacamatan
Tegal Wétan kapernah ing Jawa Tengah
Tegal Wétan
Tegal Wétan
Tegal Wétan kapernah ing Indonésia
Tegal Wétan
Tegal Wétan
Koordhinat: 6°51′50″S 109°08′40″E / 6.86386°S 109.14455°E / -6.86386; 109.14455Koordhinat: 6°51′50″S 109°08′40″E / 6.86386°S 109.14455°E / -6.86386; 109.14455
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.76.02

Tegal Wétan iku kacamatan ing Kutha Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)