Tegal Kulon, Kutha Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Kulon
Kacamatan
Tegal Kulon kapernah ing Jawa Tengah
Tegal Kulon
Tegal Kulon
Tegal Kulon kapernah ing Indonésia
Tegal Kulon
Tegal Kulon
Koordhinat: 6°51′04″S 109°05′55″E / 6.85098°S 109.09873°E / -6.85098; 109.09873Koordhinat: 6°51′04″S 109°05′55″E / 6.85098°S 109.09873°E / -6.85098; 109.09873
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.76.01

Tegal Kulon iku kacamatan ing Kutha Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)