Tegal Kidul, Kutha Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Tegal Kidul
Kacamatan
Tegal Kidul kapernah ing Jawa Tengah
Tegal Kidul
Tegal Kidul
Tegal Kidul kapernah ing Indonésia
Tegal Kidul
Tegal Kidul
Koordhinat: 6°53′17″S 109°07′10″E / 6.88818°S 109.11934°E / -6.88818; 109.11934Koordhinat: 6°53′17″S 109°07′10″E / 6.88818°S 109.11934°E / -6.88818; 109.11934
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.76.03

Tegal Kidul iku kacamatan ing Kutha Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)