Margadana, Kutha Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Margadana
Kacamatan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 502: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Central Java" does not exist.
Koordhinat: 6°52′25″S 109°05′46″E / 6.87358°S 109.09622°E / -6.87358; 109.09622Koordhinat: 6°52′25″S 109°05′46″E / 6.87358°S 109.09622°E / -6.87358; 109.09622
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaTegal
Kodhe laladan
administrasi
33.76.04

Margadana iku kacamatan ing Kutha Tegal.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dijupuk 2017-10-31.