Petekeyan, Tahunan, Jepara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Patekeyan
Désa
Nagara  Indonésia
Provinsi Jawa Tengah
Kabupatèn Jepara
Kacamatan Tahunan
Pamaréntahan
 • Lurah désa Ali Subkhan (2008-2015)
Pepadhet -

Patekeyan, iku salah sawijining désa ing Kecamatan Tahunan, Kabupatèn Jepara, provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Désa iki ndarbèni potènsi mligi ing babagan indhustri mèbel.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Tahunan, Jepara, Jawa Tengah

Kelurahan: Demangan | Kecapi | Krapyak | Langon | Mangunan | Mantingan | Ngabul | Petekeyan | Platar | Semat | Senenan | Sukodono | Tahunan | Tegalsambi | Telukawur