Panganggo:Empu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Empu1.png

New-Bouncywikilogo.gif Sugeng tetepangan... Nderek ngangsu kawruh teng mriki. Nuwun.

Pranalakoo[besut | besut sumber]


Gawe artikel anyar[besut | besut sumber]

Bengkelku[besut | besut sumber]

Bengkel kerja

Cithakan anyar[besut | besut sumber]

Jeneng Artikel Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Katrangan
x y y y y y y y
x - - - - - - -
x - - - - - - -
Pitulung » Réferènsi Gambar Kategori Wikifikasi Interwiki Diakritik Babak I

Sing Patroli :» Empu rembugan 14:33, 29 Maret 2011 (UTC)

  • {{Cithakan:Patroli 4l}}

Sugeng rawuh[besut | besut sumber]

Sugeng rawuh, Empu!

꧌ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦲꦶꦁꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦣꦶꦪꦗꦮ꧍

Miwiti
Pituduh
  • Tansah tandha-tangani pitakoné panjenengan manawa nulis ing Angkringan utawa ing parembugan kanthi ngetik ~~~~ ing pungkasané ukarané panjenengan.
  • Aja wedi! Panjenengan ora perlu wedi salah nalika mbesut utawa nggawé kaca anyar, nambah utawa nyuda ukara.

Mangga jajal-njajalana, kita nganti-anti kawruh dum-dumané panjenengan ing Wikipédia Jawa iki!

Welcome! If you do not understand Javanese language, you may want to visit the embassy or find users who speak your language. Enjoy!

CahyoBot (rembugan) 6 Juli 2017 06.25 (UTC)


Personawiki[besut | besut sumber]

Asal Muasal
id-NPengguna ini merupakan penutur ibu bahasa Indonesia.
jv-NPanganggé puniki panutur ibu basa Jawi
jv-1Panganggé puniki gadhah kawruh dhasar basa Jawi.
jv-2Panganggé puniki gadhah kawruh madya basa Jawi.
Lambang Kabupaten Banyumas.png
Panganggo iki manggon nang kabupaten Banyumas



Perkakas
Firefox Logo, 2017.svg
Panganggo iki nggunaknå browser Mozilla Firefox


Crystal128-laptop.svg
Panganggo iki nggunakaké Laptop


EPROP Eprom-Brenner AT-Bus PC-Platine.jpg
Panganggo iki pakaryané Programmer


Druplicon.large.png
Panganggo iki nggunaknå CMS Drupal



Mobilitas
Bicycles in India 06.jpg
Panganggo iki tumpakané Sepéda Onthél


Honda VF400F.jpg
Panganggo iki tumpakané Sepéda Motor




Keprigelan Maca
Learning Arabic calligraphy.jpg
Panganggo iki bisa måcå Aksara Arab


Aksara Jawa.png
Panganggo iki bisa maca aksara Jawa



Klangenan
Sayur singkong.JPG
Panganggo iki seneng maem Sayur-sayuran


Indonesian fried tempeh.JPG
Panganggo iki panganan klangenané Témpé


Bakso Daging Sapi.jpg
Panganggo iki klangenanné Bakso


Maquereaux etal.jpg
Panganggo iki seneng banget lawuh olahan Iwak


Rendang.JPG
Panganggo iki seneng maem lawuh Rendhang



Olah Kanuragan
Volleyball serve.jpg
Panganggo iki seneng olahraga Voli


Freestyle swimming.gif
Panganggo iki pinter Renang


Japanese top.jpg
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Gasing


Balls of glass.jpg
Panganggo iki cilikané seneng dolanan Nèkeran


No smoking symbol.svg
Panganggo iki nglakoni urip sehat kanthi ngilari Udud





Bintang Wiki[besut | besut sumber]

Logo Papat Limpad.jpg BintangWiki Papat Limpad
BintangWiki Papat Limpad dipunanugerahaken dumateng panganggé saking panitia utawi peserta Papat Limpad ingkang sampun kathah damel utawi nyunting artikel wonten ing Wikipedia abasa Jawi. Wilujeng. Panjenengan sampun kersa mbiyantu ngregengaken Wikipedia abasa Jawi kanthi paring pambiyantu ing kompetisi nyerat “Papat Limpad”. Matur nuwun. Pras rembugan 13:43, 3 Juni 2011 (UTC)