Tetuwuhan: Béda antara owahan

Menyang navigasi Menyang panggolèkan
3 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (3)
(éjaan, replaced: - → - (3), - → - (3), Saliyané iku → Kajaba iku)
(ganti isi, replaced: Klompok → Golongan (3))
| [[Embryophyta|Tetanduran dharat]], uga ditepungi minangka Embryophyta utawa Metaphyta.
| Plantae ''[[sensu|sensu strictissimo]]''
| KlompokGolongan iki kalebu [[liverworts]], [[hornworts]], [[mosses]], lan [[vascular plant]], lan uga fossil plants sing mèmper karo golongan iki.
|-
| '''Green plants''' – uga ditepungi minangka '''[[Viridiplantae]]''', '''Viridiphyta''' utawa '''Chlorobionta'''
| Plantae ''[[sensu|sensu stricto]]''
| KlompokGolongan iki kalebu tetanduran dharat plus manéka golongan [[alga ijo]], kalebu [[stonewort]].
|-
| [[Archaeplastida]], Plastida utawa Primoplantae
|+'''Karagaman tetanduran'''
|-
! style="background:lightgreen" align="center" | KlompokGolongan informal
! style="background:lightgreen" align="center" | Jeneng divisi
! style="background:lightgreen" align="center" | Jeneng umum
352.737

besutan

Menu navigasi