Tetanduran wewiji

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Seed Plants
Temporal range: Devonian?
Welwitschia mirabilis a member of the Gnetophyta
Klasifikasi èlmiah
krajan: Plantae
Division

Tetanduran wewiji utawa Spermatophyta (Basa Yunani: sperma=wiji , phyton=tetanduran) minangka klompok tetanduran sing nduwèni ciri khas, yaiku anané sawiji organ arupa wiji. Wiji minangka bagéan sing asalé saka bakal wiji lan ing jeroné ngandhut calon individu anyar, yaiku lembaga. Lembaga bakal ana sawisé panyerbukan utawa persarian sing diterusaké déning pambuahan.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tetanduran_wewiji&oldid=821549"