Tetanduran wewiji

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Seed Plants
Teksiran kala: Devonian?
Welwitschia mirabilis a member of the Gnetophyta
Klasifikasi èlmiah
Krajan: Plantae
Division

Tetanduran wewiji utawa Spermatophyta (Basa Yunani: sperma=wiji , phyton=tetanduran) minangka klompok tetanduran sing nduwèni ciri khas, ya iku anané sawiji organ arupa wiji. Wiji minangka bagéan sing asalé saka bakal wiji lan ing jeroné ngandhut calon individu anyar, ya iku lembaga. Lembaga bakal ana sawisé panyerbukan utawa persarian sing diterusaké déning pambuahan.

Deleng uga[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Tetanduran_wewiji&oldid=965581"