Lumut ati

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa

Lumut ati utowa Marchantiophyta (Hepaticophyta) akèh ditemokaké nèmpèl ing watu, lemah, utowa tèmbok tuwa sing lembab.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lumut_ati&oldid=928877"