Lumut ati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lumut ati utowa Marchantiophyta (Hepaticophyta) akèh ditemokaké nèmpèl ing watu, lemah, utowa tèmbok tuwa sing lembab.