Lumut ati

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Lumut ati utowa Marchantiophyta (Hepaticophyta) akèh ditemokaké nèmpèl ing watu, lemah, utowa tèmbok tuwa sing lembab.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lumut_ati&oldid=928877"