Fisiologi tetanduran

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
A germination rate experiment

Fisiologi tetuwuhan iku péranganing botani kang magepokan karo fungsi, utawa fisiologi, tetuwuhan.[1] Babagan kang cedhak karo èlmu iki kalebu morfologi tetuwuhan (struktur tetuwuhan), ékologi tetuwuhan (interaksi karo lingkungan), phytochemistry (biochemistry saka tetuwuhan), biologi sèl, lan biologi molekular.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Salisbury, Frank B. & Cleon W. Ross, 1992. Plant physiology, 4th ed. (Belmont, California: Wadsworth Publishing). ISBN 0-534-15162-0

Wacan[besut | besut sumber]

  • Lambers, H. (1998). Plant physiological ecology. New York: Springer-Verlag. ISBN 0-387-98326-0. 
  • Larcher, W. (2001). Physiological plant ecology (ed. 4th). Springer. ISBN 3-540-43516-6. 
  • Salisbury, Frank B. & Ross, Cleon W. (1992). Plant physiology, 4th, Belmont, California: Wadsworth Publishing. ISBN 0-534-15162-0.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Jurnal èlmiah[besut | besut sumber]