Jeneng botani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
flower head of Bellis perennis

Jeneng botani iku jeneng èlmiah resmi miturut International Code of Botanical Nomenclature (ICBN) lan, yèn tetanduran kasebut minangka tanduran budidaya cultigen, tambahan kultivar lan/utawa klompok epithets kudu cocog karo International Code of Nomenclature for Cultivated Plants.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jeneng_botani&oldid=821691"