Jeneng botani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
flower head of Bellis perennis

Jeneng botani iku jeneng èlmiah resmi miturut International Code of Botanical Nomenclature (ICBN) lan, yèn tetuwuhan mau minangka tuwuhan budidaya cultigen, tambahan kultivar lan/utawa golongan epithets kudu cocog karo International Code of Nomenclature for Cultivated Plants.