Menyang kontèn

Charophyta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Charophyta iku divisi saka alga ijo. Ing sapérangan golongan kaya ta alga ijo sing berkonjugasi, sel flagellata ora ana.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Lewis, L.A, McCourt, R.M. (2004) Green algae and the origin of land plants. AMERICAN JOURNAL OF BOTANY 91 (10): 1535-1556 OCT