Menyang kontèn

Semin, Semin, Gunungkidul: Béda antara owahan

13 bèt wis ditambahake ,  6 taun kepungkur
→‎top: éjaan using AWB
(éjaan using AWB)
(→‎top: éjaan using AWB)
| pratélan poto =
| jeneng = Semin
| propinsi = JawaDaerah TengahIstimewa Yogyakarta
| dati2 = Kabupatèn
| jeneng dati2 = Gunung Kidul
| kapadhetan = -
}}
'''Semin''', iku [[désa]] ing [[Semin, Gunung Kidul|Kecamatan Semin]], [[Kabupatèn Gunung Kidul]], [[Jawa Tengah|Propinsi Jawa Tengah]], [[Indonésia]].
 
==Delengen uga==
352.737

besutan