Menyang kontèn

Saptasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Saptasari
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiSaptosari
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Yogyakarta" does not exist.
Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.03.15

Saptasari iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.