Menyang kontèn

Planjan, Saptasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Planjan
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiPlanjan
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°05′05″S 110°32′30″E / 8.08461°S 110.54175°E / -8.08461; 110.54175Koordhinat: 8°05′05″S 110°32′30″E / 8.08461°S 110.54175°E / -8.08461; 110.54175
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanSaptasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.15.2007

Planjan iku désa ing Kacamatan Saptasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.