Menyang kontèn

Krambilsawit, Saptasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Krambilsawit
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiKrambilsawit
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°05′05″S 110°28′16″E / 8.08465°S 110.47117°E / -8.08465; 110.47117Koordhinat: 8°05′05″S 110°28′16″E / 8.08465°S 110.47117°E / -8.08465; 110.47117
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanSaptasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.15.2001

Krambilsawit iku désa ing Kacamatan Saptasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.