Menyang kontèn

Jetis, Saptasari, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jetis
Désa
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiJetis
Masalah Lua ing Modhul:Location_map larik 526: Unable to find the specified location map definition: "Module:Location map/data/Indonesia Gunungkidul Regency" does not exist.
Koordhinat: 8°02′04″S 110°29′20″E / 8.03438°S 110.48886°E / -8.03438; 110.48886Koordhinat: 8°02′04″S 110°29′20″E / 8.03438°S 110.48886°E / -8.03438; 110.48886
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
KacamatanSaptasari
Kodhe laladan
administrasi
34.03.15.2003

Jetis iku désa ing Kacamatan Saptasari, Kabupatèn Gunungkidul, Daerah Istimewa Yogyakarta.[1]

Réferènsi

[besut | besut sumber]
  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id . Diarsip saka sing asli ing 2017-04-29. Dibukak ing 2017-10-31.