Ngawèn, Gunungkidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ngawèn
Kacamatan
Trankripsi basa Indonésia
 • ResmiNgawen
Ngawèn kapernah ing Ngayogyakarta
Ngawèn
Ngawèn
Ngawèn kapernah ing Indonésia
Ngawèn
Ngawèn
Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048Koordhinat: 7°57′44″S 110°14′26″E / 7.96223°S 110.24048°E / -7.96223; 110.24048
Nagara Indonésia
ProvinsiDaerah Istimewa Yogyakarta
KabupatènGunungkidul
Désa
Kodhe laladan
administrasi
34.03.13

Ngawèn iku kacamatan ing Kabupatèn Gunungkidul.[1]

Désa[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri No.56-2015)". www.kemendagri.go.id (in Indonésia). Retrieved 2017-10-31.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)