Klampok, Purwareja Klampok, Banjarnegara

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Klampok
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènBanjarnegara
KacamatanPurwareja
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Klampok iku salah siji désa / kalurahan ing Kacamatan Purwareja, Kabupatèn Banjarnegara, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia. Salah siji dhusun ingkang mlebet wonten kalurahan Klampok inggih punika dhusun Kiringan. ing dhusun Kiringan punika wonten tradhisi ingkang taksih dipunlestantunaken déning masarakat sakiwa tengenipun. Tradhisi punika tradhisi ziarah makam mbah Adipati Wirasaba. Umumipun ancasing para masarakat nglaksanakaken tradhisi ziarah wonten ing makam Wirasaba inggih punika para masarakat ngalap berkah (nyuwun berkah kanggé kasarasan, saha karaharjan).

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Kacamatan Purwareja