Menyang kontèn

Kabiskopan San Justo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Justo

Dioecesis Sancti Iusti

Diócesis de San Justo
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba130 km2 (50 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
1,083,000
975,000 (90%)
Paroki40
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké18 Juli 1969 (54 taun kepungkur)
KatedralKatedral St Justus lan St Pastor ing San Justo
Santo/santa pelindungSt Justus lan Pastor
Maria Bunda Allah
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopBaldomero Carlos Martini
Biskop Agung MetropolitanMario Aurelio Poli
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan San Justo ana ing kutha San Justo, provinsi Buenos Aires. Kabiskopan kasebut didegake dening Paus Paulus VI ing 18 Juli 1969.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

Pranala jaba[besut | besut sumber]