Menyang kontèn

Kabiskopan San Miguel ing Argèntina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan San Miguel ing Argentina

Dioecesis Sancti Michaëlis in Argentina

Diócesis de San Miguel
Katedral Santo Mikael
Lokasi
NagaraArgentina
Provinsi grejawiBuenos Aires
MetropolitanBuenos Aires
Statistik
Amba206 km2 (80 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2010)
986,000
852,000 (86.4%)
Paroki27
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké11 Juli 1978 (45 taun kepungkur)
KatedralKatedral Santo Mikael Malaikat Agung ing San Miguel
Santo/santa pelindungSanto Mikael Malaikat Agung
Bunda saka Luján
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopDamián Nannini
Situs web
Situs Web Kabiskopan

Kabiskopan San Miguel yaiku kabiskopan suffragan saka Buenos Aires. Kabiskopan kasebut didegake dening Paus Paulus VI ing 11 Juli 1978.

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Resignations and Appointments, 07.11.2018" (Press release). Holy See Press Office. 7 November 2018. Dibukak ing 7 November 2018.