Menyang kontèn

Kabiskopan Añatuya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabiskopan Añatuya

Dioecesis Anatuyanensis

Diócesis de Añatuya
Katedral Bunda saka Lembah
Lokasi
Nagara Argentina
Provinsi grejawiTucumán
MetropolitanTucumán
Statistik
Amba68.000 km2 (26.255 sq mi)
Populasi
- Total
- Katulik (kalebu non-anggota)
(ing 2006)
147,084
130,059 (88.4%)
Paroki23
Informasi
DenominasiKatulik Roma
RitusRitus Roma
Didegaké10 April 1961 (63 taun kepungkur)
KatedralKatedral Bunda saka Lembah ing Añatuya
Santo/santa pelindungSt Fransiskus Solanus
Bunda saka Lembah
Santo Yosef Tukang Kayu
Kapemimpinan saiki
PausFransiskus
BiskopAdolfo Armando Uriona
Biskop Agung MetropolitanAlfredo Zecca
Situs web
www.diocesisdeanatuya.org.ar

Kabiskopan Añatuya (Latin: Dioecesis Anatuyanensis) yaiku kabiskopan Ritus Latin saka Greja Katulik Roma ing Argentina.[1][2]

Pimpinan[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. "Diocese of Añatuya". Catholic-Hierarchy. Dibukak ing 2007-03-17.
  2. "Diocese of Añatuya". GCatholic.org. Dibukak ing 2013-03-27.

Koordhinat: 28°27′43″S 62°50′12″W / 28.4619°S 62.8368°W / -28.4619; -62.8368