Menyang kontèn

Eparki Buenos Aires (Armèni)

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Eparki Katulik Armeni San Gregorio de Narek en Buenos Aires yaiku eparki (kabiskopan Katulik Wetan) saka Greja Katulik Armeni (Ritus Armeni ing basa Armeni) kanggo Argentina. Eparki kasebut gumantung marang Patriark Kilikia.

Pranala jaba[besut | besut sumber]